odds-betting

Bettingsidor med bettingbonus

Betting sidor med betting bonus – Oddsbetting guidar dig till pengarna För dig som är intresserad av att tjäna pengar på betting så är det viktigt att få betting bonus när du registrerar dig på betting sidor.

Betting bonus är extra pengar du får insatt direkt på ditt spelkonto direkt efter att du gjort en insättning. Du vill väl inte gå miste om tusentals kronor?

Att få betting bonus är enkelt – Vi guidar dig steg för steg till hur du får dina pengar direkt in på kontot.

Så här enkelt, steg för steg, gör du för att få 1000 kr extra direkt insatt till dig hos prisbelönta betting sidan Bet365:

Steg 1. Klicka på Bet365 bonus här, länken öppnas i ett nytt fönster.

Steg 2. Fyll i dina uppgifter och klicka på ”Registrera dig” för att öppna ett konto hos betting sidan Bet365.

Steg 3. Använd ett kreditkort (Visa, Mastercard, osv.) eller annan betalningsmetod och gör en insättning på 1000 kr till ditt spelkonto.

Du behöver inte ange någon bet365 bonuskod eller rabattkod, din betting bonus är redan automatiskt aktiverad och du får de extra bonus pengarna så fort du gör en insättning.

Steg 4. När du gjort en överföring får du 1000 kr direkt in på ditt Bet365 spelkonto! Du har då precis dubblat dina pengar och har totalt 2000 kr att spela för!

Steg 5. Gratulerar! Du har precis tjänat 1000 kr på bara några minuter! Spela för de pengar du tjänat eller registrera dig på fler betting sidor!

Du har nu fått din betting bonus på kontot och kan komma igång med din sportbetting! Att spela på sport är både roligt och kan resultera i extra pengar.

På Oddsbetting.se hittar du massor av informativa betting guider och betting tips till hur du som spelare kan bli bättre få ut mer av ditt spelande.

Klicka för att gå direkt till alla guider eller välj bland våra mest populära guider i spelskolan högst upp i menyn till höger.